Fruit op het werk

Fruit op je werk?

Uw fruitwensen wij regelen het!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Veldkamp catering helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groenten-snacks) op het werk.

Fruitkistje

Met fruit op het werk zorg je voor gezonde werknemers

Fruit op het werk is niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een slimme keuze voor de gezondheid van medewerkers. Bij Catering Veldkamp begrijpen we het belang van een gebalanceerd dieet op de werkvloer. Onze verse fruitarrangementen brengen vitaliteit en energie naar uw kantoor, waardoor productiviteit en welzijn worden gestimuleerd.

Ons assortiment omvat een kleurrijke variëteit aan seizoensfruit, zorgvuldig geselecteerd om de smaakpapillen te verwennen. Het aanbieden van fruit op het werk bevordert niet alleen gezonde eetgewoonten, maar verhoogt ook de betrokkenheid van medewerkers en vermindert afwezigheid door ziekte. Een kleine investering in gezondheid kan grote voordelen opleveren. Kies voor Catering Veldkamp en laat uw team genieten van de voordelen van fruit op het werk.

Fruit box S

35 porties

Fruit box S: box bevat tot 10 soorten per box tot 35 porties geschikt voor 7 personen. Om een idee te geven van het assortiment: appels (2 rassen), peren, bananen, kiwi’s, mandarijnen, sinaasappels, snacktomaatjes en snackkomkommers. Seizoen fruit als nectarines, aardbeien, pruimen, druiven, wilde perziken, snack-paprika’s, kaki’s, etc. De variatie kan wekelijks wisselen, afhankelijk van seizoen.

7 personen

Fruit box M

50 porties

Fruit box M: box bevat tot 10 soorten per box tot 50 porties geschikt voor 10 personen. Om een idee te geven van het assortiment: appels (2 rassen), peren, bananen, kiwi’s, mandarijnen, sinaasappels, snacktomaatjes en snackkomkommers. Seizoen fruit als nectarines, aardbeien, pruimen, druiven, wilde perziken, snack-paprika’s, kaki’s, etc. De variatie kan wekelijks wisselen, afhankelijk van seizoen.

10 personen

Fruit box L

75 porties

Fruit box L: box bevat tot 10 soorten per box tot 75 porties geschikt voor 15 personen. Om een idee te geven van het assortiment: appels (2 rassen), peren, Rainforest bananen, kiwi’s, mandarijnen, sinaasappels, snacktomaatjes en snackkomkommers. Seizoen fruit als nectarines, aardbeien, pruimen, druiven, wilde perziken, snack-paprika’s, kaki’s, etc. De variatie kan wekelijks wisselen, afhankelijk van seizoen.

15 personen

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Probeer onze fruitproducten gratis!

× Hoe kan ik je helpen?