Contacteer ons voor catering op maat

Heeft u een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Wilt u uw gasten trakteren op een onvergetelijke culinaire ervaring? Neem dan vandaag nog contact op met ons cateringteam!

Bij Veldkamp catering begrijpen we dat catering meer is dan alleen eten serveren. Het gaat om het creëren van een smaakvolle herinnering die bijblijft. Onze professionele cateringdiensten zijn ontworpen om aan al uw wensen en behoeften te voldoen, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardagsfeest, jubileum of welke gelegenheid dan ook.

Hoe Kunnen Wij U Helpen?

Ons ervaren cateringteam staat klaar om uw evenement te transformeren in een culinair festijn. Of u nu kiest voor een verfijnde maaltijd, buffetstijl, hapjes, of een aangepaste menu-optie, wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Onze chef-koks werken met verse ingrediënten en bieden een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes om aan uw smaakpapillen tegemoet te komen.

Adres

Amsterdamsestraatweg 412 3551 CX Utrecht

Telefoon

030 – 2218802
06 – 51068684

Email

info@veldkampcatering.nl

Vraag een offerte aan

Wilt u een aanvraag doen voor uw bedrijfslunch of heeft u een andere vraag? Als u ons contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact op. U kunt natuurlijk ook even bellen op 030218802.

× Hoe kan ik je helpen?