Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Veldkamp Catering vind dat uw bedrijfsrestaurant anders moet en kan. Wij zorgen dat uw bedrijfsrestaurant duurzamer gezonder en effectiever kan. Wij maken een concept op maat en dat uw personeel vitaal en gedreven blijven. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor en maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze accountmanager om te kijken wat Veldkamp Catering voor u kan betekenen. 

Benieuwd hoe wij uw bedrijfscatering vormgeven?

Fruitkistje

Elk bedrijfsrestaurant is uniek.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen bedrijfsfilosofie en dus specialisme nodig. Wij willen dat u voelt en ervaart dat we de juiste medewerker voor de juiste opdracht inzetten. Onze goed opgeleide, gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers heten u van harte welkom.

Onze vijf belofte, die wij waar maken

1. Pure gastvrijheid tegen een goede prijs

2. Geen verassingen achteraf

3. Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4. Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5. Een offerte op maat

Bedrijfscatering op maat

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering, de dienstverlening van onze bedrijfscatering kenmerkt zich door maatwerk en meedenken. Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen … dat is waar het om draait bij de ondersteuning door Veldkamp Bedrijfscatering.

Samen de wereld een beetje beter maken

Verduurzamen begint bij jezelf! De keuze om duurzaam ondernemen een vaste plaats in onze bedrijfsvoering te geven, is voor ons een keuze uit overtuiging.

Zo passen wij binnen bedrijfsactering duurzaamheid toe:
1. Lokale ingrediënten hebben de voorkeur
2. Samenwerking met lokale ondernemers
3. Creëren van bewustzijn bij onze medewerkers
4. Speciale aandacht voor Co2 vermindering
5. We betrekken uw medewerkers bij onze bedrijfscatering

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Met onze accountmanager Addy van den Brink

× Hoe kan ik je helpen?